24/7 Beschikbaar       Allround beveiligingsbedrijf met ruime ervaring   Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd       

 Allround beveiliging

Onze beveiligers zijn multifunctioneel inzetbaar, waar nodig kan een compleet pakket worden geleverd. Onze beveiligers voeren vooral toezichthoudende en controlerende taken uit. Hun werkzaamheden zijn afhankelijk van de organisatie waarvoor ze werkzaam zijn.

 Evenementenbeveiliging

Zorg dragen dat bezoekers een gezellig feest beleven en waar alles rustig en veilig verloopt. Wij zorgen bijvoorbeeld voor toegangscontrole, podiumbewaking en artiestenbegeleiding etc.

Objectbeveiliging

Leveren van betrouwbaar en deskundige beveiligers. Met een toezichthoudende taak die preventief optreden. En zorgen dat uw bezit beschermd blijft. Dit kan zijn van grote objecten tot losse objecten tijdens bijvoorbeeld een beurs of bij een museum.

Zorgbeveiliging

Het werken in de zorg is sinds de komst van COVID-19 namelijk een stuk zwaarder geworden, en binnen het ziekenhuis en de zorginstelling is het uiteraard erg belangrijk dat de richtlijnen worden nageleefd. Dit brengt op veel werkplekken onrust met zich mee, en het zorgt voor hogere werkdruk. Onze collega’s kunnen worden ingezet om de rust terug te brengen, en de werkdruk voor jullie te verlagen. Onze collega’s bewaken de gezondheid door cliënten en bezoekers te wijzen op de nodige maatregelen binnen het ziekenhuis of de zorginstelling. Daarnaast staan wij ook klaar om in te grijpen wanneer dit niet meer lukt.


adhoc diensten

Er zijn veel verschillende oorzaken of omstandigheden waardoor je als organisatie in onverwachte problemen kunt komen.

Denk hierbij aan brand, ongevallen of andere calamiteiten. In eerste instantie probeer je er als organisatie natuurlijk voor te zorgen dat je calamiteiten voorkomt.

Dit is natuurlijk niet altijd haalbaar. Wanneer je door onvoorziene omstandigheden toch in de problemen komt, blijf je vaak zitten met vervelende gevolgen. De gespecialiseerde medewerkers van Altem Security zorgen ervoor dat de nazorg na deze gebeurtenis een stuk makkelijker wordt gemaakt.

Na bijvoorbeeld een brand zorgen we ervoor dat de omgeving wordt afgezet, het pand wordt beveiligd en bewaakt en voor het op afstand houden van publiek. Ook het bewaken van goederen behoort tot onze taak. Daarnaast zullen wij doen wat nodig is om in noodsituaties op korte termijn een beveiliger op locatie te krijgen.


Brand en sluitrondes

Brand –en sluitronden zijn voor u de zekerheid dat uw pand na het weggaan van de laatste medewerker, professionele aandacht krijgt van onze mobiele surveillant, om tijdig zaken die van schadelijke invloed kunnen zijn voor uw onderneming te signaleren.

Hierbij kan men denken aan:

  • Het sluiten van nog openstaande ramen/deuren
  • Het uitzetten van eventuele verlichting
  • Het sluiten van eventuele computer/randapparatuur
  • Het controleren op brandgevaarlijke situaties
  • Het inschakelen van de alarminstallatie

Uiteraard kan er met nauw overleg met de opdrachtgever, meer procedures bijgevoegd worden.


Bouwplaats beveiliging

Veel bouwplaatsen hebben met regelmaat te maken met diefstal. Door heel Nederland wordt er jaarlijks aan miljoenen euro’s schade aangericht  op bouwplaatsen. Bouwlocaties herbergen veel waarde en zijn vaak: afgelegen, relatief eenvoudig toegankelijk, slecht verlicht en onoverzichtelijk. Hierdoor zijn bouwplaatsen vooral ’s nachts, in het weekend en in vakanties vaak doelwit voor diefstal. Kostbare materialen, gereedschappen en apparatuur op bouwplaatsen hebben vaak de interesse van dieven.  Veel bouwplaatsen hebben niet alleen te maken met diefstallen van bouwmaterialen maar ook met vandalisme, vernielingen, brandstichting en sabotage van bouwprojecten. Op momenten dat er geen personeel van het bouwbedrijf aanwezig is loopt men het risico slachtoffer te worden van dergelijke delicten. Dit levert niet alleen grote directe (financiële) schade op, maar ook indirecte schade zoals vertraging van de werkzaamheden.

Altem Security biedt u hierbij een passende oplossing aan. 


Winkel beveiliging

Bij winkelbeveiliging komt heel veel kijken. Winkelbeveiliging is meer dan alleen het voorkomen van diefstal of een zakkenroller op heterdaad betrappen. Altem Security vindt dat een beveiliger ook een goede gastheer moet zijn, die klantvriendelijk is. Wij vinden het belangrijk dat onze manier van werken past bij de identiteit en de uitstraling van uw winkel.
Onze professionals kunnen met hun opvallende of onopvallende aanwezigheid direct optreden bij incidenten. Door het alert reageren van onze professionals kunnen ernstige verstoringen van uw bedrijfsproces voorkomen worden. Door een profiel te maken van de winkel kunnen wij in samenspraak met u de juiste maatregelen treffen zodat uw winkel goed beveiligd is. 

E-mailen
Map
Info